09.12.2013                                 м.Суми                                    №44

Про скликання двадцять 
дев'ятої (позачергової) сесії 
районної ради шостого скликання

Відповідно до п.п. 4, 9 ст. 46, ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:
І.Скликати двадцять дев'яту (позачергову) сесію районної ради шостого скликання. Пленарне засідання двадцять дев'ятої (позачергової) сесії районної ради шостого скликання призначити 13.12.2013 року о 10-й годині ранку у великій залі районної ради.
ІІ. На розгляд сесії внести питання: 
1.Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 25.12.2012 «Про районний бюджет Сумського району на 2013 рік»
2.Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Сумського району на 2013 рік.
3.Про внесення змін до рішення районної ради від 25.12.2012 «Про створення Сумського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги».
4.Про внесення змін та доповнень до Статуту КЗ СРР «Сумський районний ЦПМСД».
5.Про затвердження Плану діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік.
6.Про суспільно-політичну ситуацію в країні.
З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень із зазначених питань провести засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та регламенту 12.12.2013 о 12 годині та спільне засідання постійних комісій з питань соціального та економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів і управління комунальною власністю і з питань соціально-культурного розвитку, соціального захисту населення, сім'ї та молоді 12.12.2013 о 14 годині та президію районної ради 13.13.2013 року о 9-00 годині. 
На сесію запросити: депутатів районної та обласної рад, голову райдержадміністрації та його заступників, прокурора району, членів колегії, керівників управлінь та відділів райдержадміністрації, сільських та селищних голів, керівників сільськогосподарських та промислових підприємств, районних установ та організацій, директорів шкіл, редактора районної газети «Вперед».

 

Голова                                                                              І.В.Бояринова

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про скликання двадцять дев'ятої (позачергової) сесії районної ради шостого скликання