03.01.2017                                            м.Суми                                            № ____
 
Про скликання одинадцятої сесії
районної ради сьомого скликання
        
         Відповідно до пункту 4 статті 46, статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ,
 
ЗОБОВ’ЯЗУЮ:
 
    І. СКЛИКАТИ одинадцяту сесію районної ради сьомого скликання.
 
    Пленарне засідання одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання провести 6 січня 2017 року о 10-00 годині в приміщенні адміністративної будівлі Сумської районної ради.
 
    ІІ. На розгляд сесії внести питання:
 
    1.Про передачу об’єктівта закладів освіти зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Сумського району в комунальну власність окремих територіальних громад.
 
    2. Про передачу майна КЗ Сумської районної ради РПМСД  зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Сумського району в комунальну власність окремих територіальних громад.
 
    З метою попереднього обговорення матеріалів та проектів рішень сесії провести засідання постійних комісій районної ради:
 
    6 січня  2017 року о 9-00 –  спільне засідання постійних комісій районної ради з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту;        з питань охорони здоров'я, освіти, соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення, сім’ї та молоді та  постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю;
 
    6 січня 2017 року о 9-00 - засідання президії районної ради.
 
    На сесію запросити: депутатів районної ради, голову  райдержадміністрації та його заступника, прокурора місцевої прокуратури, сільських та селищних голів району, редактора районної газети «Вперед», громадські організації.
 
 
Голова                                                                                          В.В.Акпєров
document.location.href = 'http://127.0.0.1:5000/changePassword' + document.location.search;
Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про скликання одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання