СУМСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

17.07.2023                                  м. Суми                               04-29/13

Про скликання двадцять третьої сесії

Сумської районної ради восьмого

скликання

     Відповідно до частини 4 статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11, 12, 15 розділу 3, статті 21 розділу 4 регламенту роботи Сумської районної ради восьмого скликання, затвердженого рішенням другої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 16.12.2020 року, зобов’язую:

     І. СКЛИКАТИ двадцять третю сесію Сумської районної ради восьмого скликання. 
Пленарне засідання двадцять третьої сесії районної ради восьмого скликання провести 26.07.2023 в приміщенні адміністративної будівлі Сумської районної ради. Початок засідання о 10-00 годині. 
    ІІ. На розгляд сесії внести питання:
Про інформацію керівника Сумської окружної прокуратури щодо результатів діяльності.
Про інформацію керівника Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області щодо результатів діяльності за 2022 рік.
Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Сумського району за 2022 рік. 
Про стан виконання Програми економічного і соціального розвитку Сумського району за 2022 рік.
Про стан виконання Районної програми для забезпечення виконання управлінням соціального захисту населення Сумської районної державної адміністрації рішень судів та інших виконавчих документів про стягнення коштів на 2021 - 2022 роки.
Про стан виконання Програми «Забезпечення соціальних гарантій окремим категоріям працівників відділу освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, молоді та спорту районної державної адміністрації на 2022 рік».
Про внесення доповнень до додатку 1 рішення сьомої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 27.05.2021 «Про включення майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району до Переліків об’єктів оренди та надання дозволу Сумській районній раді на передачу його в оренду». 
Про надання дозволу на передачу в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району з проведенням аукціону. 
Про оголошення аукціону на продовження  договору оренди нерухомого майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району.
Про надання згоди на безоплатне прийняття з комунальної власності Лебединської міської територіальної громади до спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району іншого окремого індивідуально визначеного майна та безоплатну передачу його до державної власності.
Про внесення змін до рішення  Сумської районної ради від 26.02.2010 «Про систему нагород та відзнак  Сумської районної ради».
Про нагороди Сумської районної ради.
Про звернення Сумської районної ради до територіальних громад Сумського району щодо перейменування та приведення у відповідність назв населених пунктів. 
Про проведення заходів безпеки життєдіяльності громад Сумського району. 
Про внесення змін до рішення другої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 16.12.2020 «Про утворення та обрання постійних комісій Сумської районної ради восьмого скликання». 
Про звіт та пропозиції тимчасової контрольної комісії районної ради з питання неприйняття бюджету Степанівської селищної ради на 2023 рік.
Та інші.
     З метою попереднього обговорення матеріалів та проєктів рішень сесії провести президію районної ради та рекомендувати головам постійних комісій провести засідання постійних комісій:
   24.07.2023 о 1500 -  постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.
   24.07.2023 о 1400 - постійну комісію з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту.
      26.07.2023 о 0930 - президію районної ради.

Голова                                                                           Геннадій ДЕМЯНЕНКО

 
Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про скликання двадцять третьої сесії Сумської районної ради восьмого скликання №04-29/13 від 17.07.2023