СУМСЬКА РАЙОННА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ 
 
13.11.2023                                   м. Суми                                №04-29/20
 
Про скликання двадцять п’ятої сесії 
Сумської районної ради восьмого 
скликання 
 
   Відповідно до частини 4 статті 46, пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11, 12, 15 розділу 3, статті 21 розділу 4, статті 30 розділу 5 регламенту роботи Сумської районної ради восьмого скликання, зобов’язую:
 
   І. СКЛИКАТИ двадцять п’яту сесію Сумської районної ради восьмого скликання. 
   Пленарне засідання двадцять п’ятої сесії районної ради восьмого скликання провести 22.11.2023 в приміщенні адміністративної будівлі Сумської районної ради. Початок засідання о 10.00 годині. 
   ІІ. На розгляд сесії внести питання:
   Про дострокове припинення повноважень депутата Сумської районної ради восьмого скликання Лаврик Євгенії Ігорівни.
   Про перейменування населеного пункту Садівської сільської ради Сумського району.
   Про перейменування населеного пункту Миколаївської селищної ради Сумського району.
   Про перейменування населеного пункту Миколаївської селищної ради Сумського району.
   Про нагороди Сумської районної ради.
   Про внесення змін до рішення другої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 16.12.2020 року «Про президію Сумської районної ради восьмого скликання».
   Про внесення змін до рішення другої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 16.12.2020 «Про утворення та обрання постійних комісій Сумської районної ради восьмого скликання».
   Про внесення доповнень до додатку 1 рішення сьомої сесії Сумської районної ради восьмого скликання від 27.05.2021 «Про включення майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району до Переліків об’єктів оренди та надання дозволу Сумській районній раді на передачу його в оренду».
   Про надання дозволу на передачу в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району з проведенням аукціону.
   Про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району іншого окремого індивідуально визначеного майна у державну власність Сумської районної державної адміністрації-районної військової адміністрації.
   Про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумського району до комунальної власності територіальної громади Степанівської селищної ради нерухомого майна.
   Про програму забезпечення виконання окремих видатків Сумської районної ради, спрямованих на виконання власних повноважень на 2024 рік.
   Про затвердження Програми проведення заходів щодо відзначення та нагородження громадян, трудових та творчих колективів, представництва керівництва та депутатів районної ради в заходах загальнодержавного, обласного і місцевого значення на 2024 рік.
   Про припинення шляхом ліквідації комунального закладу Кам’янський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Лебединської районної ради Сумської області.
   Про звернення Сумської районної ради Сумського району Сумської області до Президента України Володимира Зеленського та Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука щодо недопущення вилучення з доходів місцевих бюджетів «військового» ПДФО, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими та особами рядового і начальницького складу за період з 1 жовтня 2023 року по 31 грудня 2024 року з доходів місцевих бюджетів громад прикордонного Сумського району.
   Про звернення Сумської районної ради Сумського району Сумської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів.
   Та інші.
   З метою попереднього обговорення матеріалів та проєктів рішень сесії провести:
   20.11.2023 о 14.00 –  погоджувальну раду депутатських груп та фракцій;
   20.11.2023 о 14.30 – постійну комісію з питань аграрної політики, земельних відносин, екології та природних ресурсів;
   20.11.2023 о 15.00 –  постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю;
   20.11.2023 о 15.30 – постійну комісію з питань промисловості, будівництва, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку;
   20.11.2023 о 16.00 – постійну комісію з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту;
   20.11.2023 о 16.30 – постійну комісію з питань охорони здоров'я, освіти, соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення, сім’ї та молоді;
   22.11.2023 о 09.00 – президію районної ради.

Голова                                                                                                Геннадій ДЕМЯНЕНКО

 

 
Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про скликання двадцять п'ятої сесії Сумської районної ради восьмого скликання №04-29/20 від 13.11.2023