СУМСЬКА РАЙОННА РАДА
 РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ 
 
21.07.2023                                            м.Суми                                      №04-30/47
 
Про нагородження 
Грамотою районної ради
 
Відповідно до статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення вісімнадцятої сесії Сумської районної ради сьомого скликання від 22.12.2017 р. «Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 26.02.2010 «Про систему нагород та відзнак Сумської районної ради», рішення двадцять другої сесії Сумської районної ради сьомого скликання від 02.06.2023 «Про затвердження Програми проведення заходів щодо відзначення та нагородження громадян, трудових та творчих колективів, представництва керівництва та депутатів районної ради в заходах загальнодержавного, обласного і місцевого значення на 2023 рік», зобов’язую: 
 
1. НАГОРОДИТИ Грамотою Сумської районної ради:
1.1. ГУЧЕНКА Павла Васильовича – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин, екології та природних ресурсів за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
1.2. ЧЕРНАДЧУКА Олександра Вікторовича – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин, екології та природних ресурсів за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
1.3. КЛИМОВА Костянтина Валерійовича – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
1.4. ПИЛИПЧУКА Олександра Петровича – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
1.5. МАЛАНДІЯ Тимофія Михайловича – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
1.6. СТРЕЛЬЧЕНКО Наталію Анатоліївну – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
1.7. ВІТКОВСЬКУ Юлію Дмитрівну – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, освіти, соціально–культурного розвитку та соціального захисту населення, сім’ї та молоді за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
1.8. ШАПОШНИК Світлану Володимирівну – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
1.9. ГАЛЕНІНА Романа Володимировича – депутата Сумської районної ради восьмого скликання, члена постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю за ініціативність, активну громадянську позицію та з нагоди Дня народження.
2. Контроль за виконанням цього розпорядження  залишаю за собою.
 
 
Голова                                                                                                                   Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО
Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з нагородження Про нагородження Грамотою районної ради №04-30/47 від 21.07.2023