У Сумському районі новий очільник

    Розпорядженням в.о. Президента України Олександра ТУРЧИНОВА від 16 квітня № 594/2014-рп.відповідно до статей 112 та 118 Конституції України головою Сумської райдержадміністрації призначено Віктора ГРИМАЙЛА.

    Процедуру представлення громадськості району нового посадовця  провів голова Сумської обласної державної адміністрації Володимир ШУЛЬГАта голова Сумської районної ради Балицький Володимир Петрович.

    «В час, коли Україна переживає суспільно-політичну та економічну кризу, усі зусилля новопризначеного очільника Сумського району мають бути направлені на збереження спокою, правопорядку та захисту громадян. Також глибоко переконаний, що голова районної державної адміністрації усвідомлює свою відповідальність за соціально-економічний стан на території, створення фундаменту для підвищення рейтингу району та майбутнього його розвитку», - зазначив Володимир Шульга.

    За його словами, призначення Віктора Івановича Гримайла – депутата Сумської обласної ради, жителя Сумського району - головою Сумської РДА  допоможе плідно працювати у нинішній непростій ситуації і керуватися у роботі інтересами мешканців району, його територіальних громад.  

    Володимир Шульга та Віктор Гримайло подякували жителям району за суттєву організовану підтримку військових частин, прикордонників та закликали й надалі залишатися справжніми патріотами  України.

    Очільник району подякував губернатору Сумщини за довіру,  а також висловив переконання, що Сумський район зміцнюватиметься, а задля цього налаштував на співпрацю керівників сільгосппідприємств, сільських, селищних голів, всю громадськість району.

    Володимир Петрович Балицький привітав Гримайла Віктора Івановича з призначенням головою Сумської райдержадміністрації. Голова районної ради наголосив, що тільки тісна співпраця органів місцевого самоврядування та виконавчої влади стануть запорукою вирішення нагальних проблем району.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі новий очільник