Проведено зустріч з керівництвом ПАТ "Сумихімпром"

     14.05.2014 р. відбулась зустріч керівництва району, голови Сумської районної ради Балицького В.П., голови, Сумської районної державної адміністрації Гримайло В.І., заступника голови Сумської районної ради Солов'я Миколи Петровича та керівника  асоціації агропромислових формувань району Карпенко С.М. з керівництвом ПАТ «Сумихімпром» - головою правління Лазаковичем І.В., заступником голови правління з соціальних питань Тетьоркіним О.В. та головою профспілки Колесовою Н.Я.

     Сторони обмінялися інформацією про економічний стан підприємства та району, підкреслили взаємне бажання розвивати партнерські, ділові стосунки, враховуючи структуру та географію розміщення об’єктів виробничої та соціальної інфраструктури підприємства на території району.

     Зокрема, було підкреслено, що і сьогодні на підприємстві працює більше 800 чоловік, жителів району, а близько 900 - є пенсіонерами підприємства.

     Детально обговорювались можливі шляхи спільної роботи по вирішенню конкретних соціальних проблем на територіях Токарівської, Бездрицької, В.Сироватської сільських рад.

     Відбувся обмін думками з приводу можливостей більш тісного співробітництва підприємства з аграріями району. Досягнуто домовленість про необхідність подальших консультацій.

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Проведено зустріч з керівництвом ПАТ "Сумихімпром"