Кваліфіковані кадри повертаються

    17 червня наказом голови правління Публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України» Вовчука П.В. Миколу Довганюка – депутата Сумської районної ради прийнято на посаду заступника директора Публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Сумський комбінат хлібопродуктів" (КХП), а з 18 червня на нього покладено виконання обов’язків директора , у зв’язку з відстороненням на час перевірки від роботи директора філії Валерія Кравцова.

    Микола Васильович має великий досвід в управлінні "Сумським комбінатом хлібопродуктів". За час роботи на посаді директора проявив себе як досвідчений керівник, талановитий організатор виробництва, кваліфікований фахівець, відзначився високою відповідальністю, вимогливістю, ініціативністю, вмінням визначати конкретні виробничі завдання у тому числі й на перспективу та досягати їх виконання постійним пошуком нових, найбільш ефективних методів та форм роботи.

    Привітали Миколу Довганюка з призначенням заступник голови, керівник апарату Сумської обласної державної адміністрації Іван Боршош та голова Сумської районної ради Володимир Балицький.

    Нагадаємо, що «Сумський комбінат хлібопродуктів» має 70-річний досвід роботи з переробки та зберігання зернових та олійних культур. Свій нинішній статус комбінат отримав у 1961 році після приєднання до хлібоприймального пункту «Заготзерно» млинзаводу. У 1977 році введено в експлуатацію новий млинзавод сортового пшеничного помелу та збудовано елеватор, а в 2002 році налагоджена лінія по переробці жита.

    Основним напрямком діяльності філії є надання послуг із приймання, доведення якості до базисних кондицій, зберігання і відвантаження зерна та переробки його на борошно. Філія розміщена на 2 територіях. Основна територія знаходиться в м.Суми з робочою зерновою місткістю 62,1 тис. тонн (в тому числі елеваторна – 36 тис. тонн, складська потоково-насіннєвою дільницею – 26,1 тис. тонн) та інша Головашівська виробнича дільниця (с.Степаненкове, Сумського району) – 23 тис. тонн. Основні культури зберігання: пшениця, кукурудза, ячмінь, жито, соняшник. Переробні потужності млинзаводу філії складають 43,4 тис. тонн борошна в рік, добова продуктивність пшеничного помелу - 130 тонн, житнього – 58 тонн.

    Безперечно, що з новим керівництвом Сумський КХП працюватиме ще більш плідно й продуктивно.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Кваліфіковані кадри повертаються