Як не вигоріти на роботі? Треба вдаватися до профілактики

    Про це йшлося на тренінгові «Профілактика та корекція професійного вигорання державних службовців», який відбувся у малому залі Сумської районної ради 8 грудня  2015 року.

    Навчання було організоване Державним закладом післядипломної освіти «Сумський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних, підприємств, установ та організацій». Провела його для представників Сумської районної державної адміністрації та Сумської районної ради доцент кафедри психології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, кандидат психологічних наук Ганна Улунова.

    Слухачі познайомилися із темами «Професійне вигорання державних службовців: сутність, структура, етапи та симптоми», «Діагностика вигорання державних службовців», «Методи та методики певних етапів профілактики  та корекції професійного вигорання державних службовців».

    Навчання проходило досить активно За допомогою тестів, практичних вправ, навіть малюнків відповідного змісту, присутні індивідуально визначали рівень власного професійного вигорання на роботі, а потім  познайомилися з рядом методів та методик щодо профілактики такого вигорання на професійній ниві, оволоділи навичками справлятися із стресовими ситуаціями під час трудового процесу. Адже вчасне попередження емоційного виснаження – запорука багаторічної високопродуктивної праці людей розумової праці.

    По закінченню заходу  слухачі отримали сертифікати щодо підвищення кваліфікації за програмою постійно діючого семінару «Профілактика та к корекція професійного вигорання державних службовців».

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Як не вигоріти на роботі? Треба вдаватися до профілактики