Навчалися депутати

    11 грудня  2015 року у малій залі Сумської районної ради відбулися загальні збори депутатів сьомого скликання під головуванням  очільника громади Сумського району Вадима Акпєрова. Це була своєрідна репетиція наступної робочої сесії і заразом навчання депутатів, серед яких  більшість - нові люди, котрим ще  важко орієнтуватися у тонкощах процедурних питань проведення сесій, правильності підготовки та прийняття рішень, надання депутатських запитів тощо.

    Отож, з Регламентом роботи Сумської районної ради сьомого скликання, Положенням про постійні комісії, з інформацією «Про утворення та обрання постійних комісій Сумської районної ради сьомого скликання», «Про президію Сумської районної ради сьомого скликання» та «Про делегування повноважень Сумської районної ради сьомого скликання Сумській районній державній адміністрації» присутніх поінформував начальник відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради Микола Охріменко.  

    Про затвердження плану діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік розповіла консультант з юридичних питань відділу з питань організаційного, юридичного та  кадрового забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради     Вікторія  Істраніна. На зборах також обговорили кандидатури  до складу постійних комісій районної ради та познайомилися з інформацією  «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2015 рік» та «Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 23.01.2015 року «Про районний бюджет Сумського району на 2015 рік» і взяли активну участь у доцільності витрачання  бюджетних коштів  на ті чи інші цілі.  

    Розглянули також ряд інших питань, зокрема, щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

    15 грудня - друга сесія  Сумської ї районної ради  сьомого скликання.

    На неї депутати вже прийдуть у всеозброєнні і будуть працювати продуктивно на благо громади Сумського району.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Навчалися депутати