Друга сесія: утворено робочі органи райради, надано депутатські запити та пропозиції

    15 грудня 2015 року відбулося пленарне засідання другої сесії Сумської районної ради сьомого скликання під головуванням Вадима Акпєрова.

    У засіданні взяли участь голова Сумської районної держадміністрації Ігор Кривозуб, депутат Сумської обласної ради Володимир Поцелуєв, народні обранці Сумського району,  керівники управлінь та відділів РДА та районних установ і організацій, прокурор  прокуратури Сумського відділу Сумської місцевої прокуратури Юлія Стрибуль, очільники сільськогосподарських підприємств району, сільські та селищні голови,

    Депутати розглянули низку організаційних питань для забезпечення повноцінної діяльності Сумської районної ради сьомого скликання: утворення та обрання постійних комісій Сумської районної, затвердження Положення про постійні комісії, затвердження Регламенту роботи Сумської районної ради, «Про президію Сумської районної ради сьомого скликання», «Про делегування повноважень Сумської районної ради сьомого скликання Сумській районній державній адміністрації, «Про затвердження плану діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік». 

    Також  розглянуті  питання «Про внесення змін до «Програми  економічного  і соціального розвитку Сумського району на 2015 рік» та «Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 23.01.2015 року «Про районний бюджет Сумського району на 2015 рік» і блок документів із  затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих у власність для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва та ведення особистого селянського господарства  на території Сумського району.

    До речі, після розгляду другого питання сесії, де йшла мова про утворення та обрання постійних комісій Сумської районної ради, була оголошена перерва. Постійні комісії зібралися на свої перші засідання та обрали заступників голів та секретарів.

    Наступні питання порядку денного були попередньо розглянуті на спільному засіданні постійних комісій, після чого  сесія продовжила свою роботу.

    Зокрема, до складу новоствореної президії районної ради  ввійшли голова районної ради  Вадим Акпєров, його заступник Анатолій Салогуб, голови постійних комісій Ірина Бояринова, Сергій Іванченко, Єгор Торгачов, Лариса Олійник, Микола Соловей та двох депутатських фракцій - ВО «Батьківщина» Володимир Балицький та «Українське об’єднання патріотів «УКРОП» Віталій Пугач.

    Надійшли перші депутатські запити. А депутат Микола Соловей звернувся до керівників Сумської районної державної адміністрації з пропозицією підготувати до наступної сесії аналіз виконання Програми економічного та соціального розвитку Сумського району у 2015 році та ефективності використання бюджетних коштів у поточному році з тим, щоб депутати з розумінням і виважено змогли прийняти відповідну програму та бюджет району на 2016 рік.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Друга сесія: утворено робочі органи райради, надано депутатські запити та пропозиції