Мешканці Сумського району активно підтримують земляків на буремному сході

    Жителі району прагнуть  всіляко допомагати нашим  синам, братам, батькам, які захищають східні кордони України від сепаратизму. Зокрема, кожне селище, село, сільце збирають та відправляють продуктову підтримку для мужніх земляків з самого початку бойових дій у гарячій точці України.

  Северинівська сільрада

    В черговий раз, коли автомайданівці Сум відвідали мешканців   Северинівської сільради, було зібрано чималу кількість овочів, сухофруктів, консервованих смаколиків - все ледве вмістилося у  автомайданівський «бусик».

    Місцева влада, сільські депутати подбали, щоб земляки  отримали  смачне і поживне.  Як от сільські депутати Куценко Ірина з Северинівки, Луценко Ольга та Любов Рой із Мар’ївки  задавали тон у добрій справі. Самі жителі з великим  бажанням підтримати хлопців, які захищають Мир та Спокій в Україні, несли і несли запаси, які мали у погребах.  Як от– Чернова Венера і Олександр Артеменко, підприємець Северин Віктор, Кузьменко Ольга і Струк Ольга, родина Северинів - Тетяна та Віктор. Серед добровільних благодійників і батьки воїнів, які служили чи служать на сході. Зокрема родина Мартиненків із Мар’ївки, Ярмаків із Северинівки та інші. Всього у спонсорській акції для земляків взяли участь мешканці сільради із 54 дворів.

    Як розповіла секретар Северинівської сільської ради Олена Круподер, збір продовольчої підмоги землякам на території сільради став уже традиційним, цього разу вже вшосте.      

 

 

    

Бездрицька  сільрада  

    До с.Бездрика автомайданівська «Газель» приїжджала тричі - так  завзято тутешні мешканці збирали  продуктову передачу для  земляків – воїнів на сході.

    Організували роботу місцеві депутати  - Олександр Пономаренко Ірина Бутенко, Юлія Босенко, Микола Рисований та Іван Стеценко. Представники понад 50 дворів зносили вітамінні та м’ясні припаси, щоб урізноманітнити харчування воїнів, які служать в гарячій точці України.

     - Велика подяка і уклін всім мешканцям сільради, які відгукнулися, у кого щире серце і душа, хто розуміє як нелегко нашим близьким боронити Україні від сепаратизму,- сказав  сільський голова Олександр Маркін.

    Про те, як дружно бездричани доставляли різноманітні харчі та овочі до автомайданівського  «бусика»,  свідчать численні фото.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Мешканці Сумського району активно підтримують земляків на буремному сході