З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

    Висловлюю слова щирої вдячності і поваги тим, хто здолав тяжкі військові випробування.

    Сьогодні Ваш безцінний бойовий досвід потрібний для підготовки наступних поколінь миротворців, адже наша держава і надалі продовжує виконувати свою благородну місію і робить значний внесок у забезпечення миру та добросусідських відносин між країнами.

    Ваша активна життєва позиція, вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Ми вдячні Вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ваші діти можуть по праву пишатися своїми батьками.

    Висловлюємо шану тим, хто зробив свій внесок у перемогу Революції Гідності і сьогодні боронить суверенітет України на сході.

    Ваша відданість інтересам країни є яскравим взірцем служіння Вітчизні,виконання військового обов’язку та справжнього патріотизму.

    Сьогодні ми схиляємо голови перед вічною пам'яттюсолдатта офіцерів, які не повернулися живими на рідну землю з іракської пустелі, мінних полів Лівану та Анголи, джунглів Ліберії та Сьєрра-Леоне, загинули в етнічних сутичках на Балканах.Низький уклін за ратний подвиг.

    Від усього серця бажаю Вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

 

З повагою

Голова Сумської районної ради                                                                                              Вадим Акпєров

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!