З Днем медичного працівника!

Шановні медичні працівники Сумського району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

    Ваша праця воістину героїчна і гуманна. Скільки сліз радості і вдячності бачите ви на обличчях своїх пацієнтів та їх близьких. Скільки жителів Сумського району, завдячуючи вашим старанням, знову відчули щастя і радість повноцінного життя.

    Ви, не шкодуючи зусиль і часу, приймаєте на себе важкий тягар людського болю і страждань. І в свята, і в будні оберігаєте найцінніше – життя і здоров’я, а найголовніше даруєте людям віру та надію.

    Не зважаючи на складні умови сьогодення, Ви працюєте ефективно, не знижуючи якості надання медичних послуг, впроваджуєте нові методики лікування й профілактики захворювань.Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання не тільки з боку суспільства, але й держави.

    Дорогі медичні працівники! Низький уклін Вашому щоденному подвигу в боротьбі за людину, за її життя і здоров’я. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам!

 

З повагою

Голова Сумської районної ради                                                                                              Вадим Акпєров

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем медичного працівника!