Cпівпраця між ОТГ і районною владою міцнішає

СПІВПРАЦЯ МІЖ ОТГ І РАЙОННОЮ ВЛАДОЮ МІЦНІШАЄ

Об`єднані територіальні громади та їх розвиток - одна з найактуальніших тем сьогодення. Важливе завдання, яке зараз стоїть перед керівництвом району - це контроль і підтримка новостворених ОТГ.

Радник голови Сумської районної ради Віталій ДЕЙНИЧЕНКО відвідав Нижньосироватську ОТГ, де разом з начальником Сумського районного відділу поліції Андрієм СЕРДЮКОМ поспілкувались з головою ОТГ Вячеславом СУСПІЦИНИМ.

Обговорювали нагальні питання для розвитку Нижньосироватської ОТГ, її перші успіхи і досягнення, загальні тенденції в регіоні. Також зупинились на питанні створення поліцейських станцій на місцях і можливість утворення центрів безпеки у громадах. Вячеслав СУСПІЦИН показав присутнім дільничий пункт, який уже облаштовують для подальшого створення поліцейської станції в ОТГ.

Крім цього, був провений прийом громадян, де жителі Нижньосироватської ОТГ звернулись з питаннями до посадовців, які їх турбували. Віталій Дейниченко, від імені керівництва району, пообіцяв всіляко сприяти розвитку ОТГ і надалі тісно співпрацювати з реформаторами, які змінюють наш район на краще.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Cпівпраця між ОТГ і районною владою міцнішає