Дорогі жителі Сумського району!

Хочеться у цей чудовий день від щирого серця привітати кожного з вас з нашим спільним святом – з Днем Сумського району!
У цьому році ми святкуємо вже 95-річничницю з дати заснування нашого району. За цей час змінювались події, обставини, влада, і взагалі – змінилась наша країна. Але незмінним залишилось одне – це Ви, люди, які живуть на цій благодатній землі: з чистим серцем, з відкритою душею, щирі, працьовиті, люди, які шанують і поважають своє коріння, які є справжніми патріотами свого рідного краю.

Цей день знаковий для кожного з нас, день єднання, гордості. Це саме той час, коли ми можемо і повинні говорити про наші спільні здобутки, перемоги, досягнення у кожній сфері життя громади Сумського району: спорт, медицина, навчання, сільське господарство, місцеве самоврядування… Досягнення наших співвітчизників широко відомі не тільки на Сумщині, а й на території всієї України. Я з гордістю можу сказати, що нам дійсно є чим пишатись!

Дорога громадо! Зі свого боку, ми разом з депутатським корпусом намагаємось зробити все, щоб зробити життя кожного з вас кращим. У районі швидкими темпами відбувається впровадження реформи децентралізації влади і створено вже 6 ОТГ: Хотінську, Миколаївську, Нижньосироватську, Бездрицьку, Верхньосироватську та Степанівську об’єднану громаду. Депутатський корпус всіляко сприяє впровадженню концепції «Нової української школи»: оновлюється матеріально-технічна база освітніх закладів, для підвищення відсотку охоплення організованого підвезення дітей закуплено шкільні автобуси. Постійна підтримка надається українським військовим і сім’ям учасників АТО. Виділяються кошти на проведення ремонтних робіт і придбання медичного обладнання для Сумської ЦРКЛ. У минулому році вперше за результатами фестивалю «Хліборобська пісня» кращі клубні заклади отримали фінансування на покращення матеріально-технічної бази закладів. Це лише мала частина наших досягнень. Треба пам’ятати, що наш святий обов’язок – оновлювати і розвивати наш Сумський район.

Шановне товариство! У цей святковий день хочу побажати кожному з вас професійних і творчих успіхів, миру, благополуччя, щастя. Божої ласки Вам!
Як писав відомий український філософ Григорій Сковорода: «Хто добре запалився, той добре почав, а добре почати — це наполовину завершити». Я вірю, що всі наші з вами плани щодо розвитку нашого району обов’язково здійсняться!
Дякую кожному з Вас за особистий внесок у нашу спільну справу!

Зі святом Вас! 
З нашим днем – з ДНЕМ СУМСЬКОГО РАЙОНУ!

Голова Сумської районної ради                                                                                                          Вадим АКПЄРОВ

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Дорогі жителі Сумського району!