Анатолій Салогуб: "Освітяни - фундатори щасливого майбутнього підрастаючого покоління"

  Традиційно, початок жовтня ознаменувався святкуванням одного з чудових свят, які не оминають жодну людину - День працівників освіти. Це свято невимовної вдячності та щирої подяки до тих, хто відкрив дорогу у життя, навчив читати, писати, критично мислити, хто вклав свої старання і знання у свого учня.

 

  З нагоди святкування Дня вчителя у будинку культури "Хімік" відбулись урочистості та святковий концерт для освітян Сумського району. Вітали педагогічних працівників директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Вікторія Гробова, перший заступник голови Сумської райдержадміністрації Едуард Кучменко, заступник голови Сумської районної ради Анатолій Салогуб, голови ОТГ та інші.

  - Дуже вдячна педагогам Сумського району за ініціативність та творчий підхід, - звернулась до присутніх Вікторія Гробова. - Саме навчальні заклади Сумського району завжди є першими і кращими як по виконанню доручень обласної влади, так і по впровадженню реформ всеукраїнського масштабу, таких як Нова українська школа. Бажаю Вам успішних учнів, чудових ідей, затишку і достатку. Зі святом!

  Як зазначив голова Сумської районної ради, науковий і технічний прогрес вимагає від сучасних вчителів постійної самоосвіти і неабиякої жаги до пізнання нового, щоб навчальний процес був цікавим для сучасного учня. Тому, він побажав міцного здоров'я, сил, витримки, творчого і професійного натхнення, сімейного благополуччя і теплих посмішок вдячних учнів.

  На урочистостях нагрудним знаком «Відмінник освіти України» нагороджена учитель української мови та літератури Великочернеччинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Вікторія Беспала. Також, грамотами відзначили новаторів і багаторічних трудівників освіти за сумлінну працю і вклад у розвиток підростаючого покоління.

  Для гостей свята дарували свої творчі доробки ансамблі та колективи Сумського району, а також артисти будинку культури "Хімік".

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Анатолій Салогуб: "Освітяни - фундатори щасливого майбутнього підрастаючого покоління"