Щодо результатів довиборів у кияницькій сільскій раді

   У зв’язку зі смертю депутата Кияницької сільської ради Кушніренка Валерія Андрійовича та, відповідно, достроковим припиненням повноважень, керуючись частиною 5 статті 14 та частинами 3,6 статті 15 Закону України «Про місцеві вибори», Кияницька сільська виборча комісія призначила проміжні вибори депутата Кияницької сільської ради в одномандатному виборчому окрузі №2. Ця визначальна подія для жля подальшого розвитку Кияниці відбулася минулими вихідними, а саме у неділю, 04 листопада.

   Кандидатів у депутати висувалося двоє: голова Сумського районного осередку, голова ревізійної комісії політичної партії «Справедливість» Валентина Наливайченка - Сіма Олена Олександрівна та самовисуванець, вихователь дитячого садочка «Пролісок» - Панасенко Катерина Сергіївна.
   Політичні сили розгорнули потужну підготовку. Була проведена низка зустрічей з виборцями, на яких жителі села мали змогу поспілкуватись із кандидатами в депутати та задати питання щодо вектору роботи майбутніх депутатів. У ході агітації по селу навіть були розкидані агітаційні листівки з матеріалами, які принижують людську гідність та опонентів.


   

   Не зважаючи на усі передвиборчі баталії, не маючи ніякої політичної підтримки, завдячуючи повазі та підтримці виборців Кияницької громади перемогу здобула Панасенко Катерина Сергіївна, за яку проголосував 41 виборець з 67.За Сіму Олену Олександрівну – 26.


   

   Як заявила новообраний депутат Катерина Сергіївна, це досить вагома перемога у її житті, яка в неї трапилась вперше. З досвіду вона винесла урок: досягати певних результатів, виражати і захищати інтереси відповідної територіальної громади, виборців свого виборчого округу, у тому числі, від популістів та партійних марнословів, неможливо без підтримки команди однодумців.

   Дивлячись на зміни і реформи діючої влади, які відбуваються в сільській місцевості, новообраний депутат повністю підтримує курс Президента і діючої влади. І тому, Панасенко Катерина Сергіївна прийняла чітке і виважене для себе рішення вступити до лав політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Щодо результатів довиборів у кияницькій сільскій раді