Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Сумської районної ради Сумської області»

   06 лютого 2019 року

   Конкурсна комісія оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Сумської районної ради Сумської області».

ПОВНЕ НАЙМЕНУВАННЯ: Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Сумської районної ради Сумської області».

СКОРОЧЕНЕ НАЙМЕНУВАННЯ: КУ «ІРЦ СРР».

ЮРИДИЧНА ТА ФАКТИЧНА АДРЕСА: 42342, Сумська область, Сумський район, с. Косівщина, вулиця Шкільна,  буд. № 16 Б.

НАЗВА ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ: Директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр  Сумської районної ради Сумської області».

УМОВИ ОПЛАТИ ПРАЦІ:

- посадовий оклад – 4956 грн.;

- на оплату праці директора ІРЦ розповсюджуються умови, передбачені Законом України «Про освіту» в частині оплати праці педагогічних працівників.

Права, обов’язки і відповідальність директора КУ «ІРЦ СРР»., умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

СТРОК ПРИЙНЯТТЯ ДОКУМЕНТІВ: Строк подання документів для участі в конкурсному відборі 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору. У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається дата зазначена на поштовому штемпелі.

Адреса приймання документів: 40009, Сумська область, м. Суми, вул.Іллінська, 97, каб. 34 (Радченко Лариса Миколаївна). Номер телефону для довідок: тел. 61-22-22 (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

 

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ

що подаються для участі у конкурсі:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток №1).

   Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

   У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам,  претенденти на посаду до конкурсного відбору не допускаються.

   Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються.

 

ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТА:

Вища освіта ступеня магістра за спеціальністю “Спеціальна освіта” (“Корекційна освіта”, “Дефектологія”) або “Психологія” (“Практична психологія”) та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.

ДАТА І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:

13 березня 2019 року о 1400год. Сумська область, м. Суми, вул. Іллінська, 97, мала зала Сумської районної ради

Конкурсний відбір проводиться поетапно:

- прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсному відборі;

- попередній розгляд поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам;

- проведення іспиту та визначення його результатів;

- проведення співбесіди та визначення її результатів;

- визначення результатів конкурсного відбору;

- оприлюднення результатів конкурсу.

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Сумської районної ради Сумської області»