У районному відділі поліції новий очільник

    У четвер, 2 травня, у Сумській районній раді відбулась робоча нарада, на якій було представлено нового начальника Сумського райвідділу поліції. Відсьгодні районний відділ очолює підполковник Вадим Теличко, котрий донедавна обіймав посаду начальника відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління Головного управління Національної поліції в Сумській області.

   Підполковник Теличко Вадим Дмитрович наказом начальника ГУ Національної поліції України у Сумській області Миколи Лушпієнка призначений на посаду начальника Сумського районного відділу поліції з 2 травня 2019 року.

   Народився Вадим Теличко в 1977 році. Закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ у 1999 році і в тому ж році почав працювати слідчим у Сумському районому відділі міліції.

   З 2002 року почав працювати в обласному апараті у Слідчому управлінні (пройшов шлях від слідчого до заступника начальника відділу).

   З 2011 року проходив службу начальником різних відділів Слідчого управління (по розслідуванню злочинів організованими групами, по розслідуванню економічних злочинів). Останні 5 років очолював відділ по розслідуванню злочинів загальної кримінальної спрямованості.

   - Хотів би щиро подякувати керівництву району та депутатам за ту підтримку, яку ви надавали протягом останніх років Сумському районному відділу поліції, - звернувся до присутніх Вадим Теличко. - Свої вимоги до особового складу я сьогодні озвучив і вважаю, що перше на що потрібно звернути увагу - порядність, професіоналізм та оперативне вирішення завдань, що стосуються оперативно-службової діяльності. Сподіваюсь на плідну співпрацю!

   Бажаємо успіхів новому очільнику поліції Сумського району у справі дотримання правопорядку та забезпечення безпеки жителям нашого району!

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У районному відділі поліції новий очільник