УВАГА! 05 липня 2019 року відбудеться двадцять сьома сесія Сумської районної ради

      Заступник голови районної ради Анатолій Салогуб підписав розпорядження про скликання двадцять сьомої сесії Сумської районної ради сьомого скликання.

   Пленарне засідання сесії Сумської районної ради розпочнеться 5 липня 2019 року о 10-й годині у приміщенні адміністративної будівлі Сумської районної ради.

   На розгляд сесії районної ради виносяться наступні питання:
   1. Про інформацію керівника Сумського районного відділу поліції щодо результатів діяльності за 5 місяців 2019 року.
   2. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки.
   3. Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 20.12.2018«Про районний бюджет Сумського району на 2019 рік».
4. Інші питання.

   З метою попереднього обговорення матеріалів та проектів рішень сесії пройдуть засідання постійних комісій районної ради:

   3 липня 2019 року о 10-00 – спільне засідання постійної комісії районної ради з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту; постійної комісії районної радиз питань аграрної політики, земельних відносин, екології та природних ресурсів та постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, підприємництва, житлово – комунального господарства, транспорту і зв’язку;

   3 липня 2019 року о 13-00 – спільне засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, освіти, соціально – культурного розвитку та соціального захисту населення, сім’ї та молоді;постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю;

   5 липня 2019 року о 9-30 – засідання президії районної ради.

   На сесію запрошуються: депутати районної та обласної ради, голова райдержадміністрації та його заступники, прокурор місцевої прокуратури, сільські та селищні голови району, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники районних установ та організацій.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ УВАГА! 05 липня 2019 року відбудеться двадцять сьома сесія Сумської районної ради