Шановні земляки!

   «Україна починається з тебе!», - ці слова українського політика, правозахисника-шістдесятника В'ячеслава Чорновола залишаються досить поширеними й актуальними зараз, на момент відзначення 28-ї річниці Незалежності України.

   Наша історія – це тисячолітня боротьба: за свою ідентичність, за право жити й бути, за можливість розвитку й розквіту української нації та її культури. Не дивлячись на той страшенний гніт десятків поколінь, у тому числі й поколінь сучасності, українська державність вистояла завдяки міцному незламному духу українських захисників.

   Величезна вдячність нашим воїнам за захист української землі, за оборону кордонів нашої держави і за покровительство мирного життя в Україні. Щира дяка кожному українцю, який своїми діями, своєю щоденною працею на благо держави робить Україну кращого.

   Дійсно, все починається з кожного з нас – ніхто крім тебе самого не зробить країну заможнішою, кращою, чистішою. Ми творці нашого теперішнього і майбутнього!

   Вітаю усю громаду Сумського району з Днем Державного Прапора і з Днем Незалежності України!
Нехай Бог оберігає нашу рідну землю. Миру, здоров`я та добробуту бажаю кожному з вас. Хай у ваших домівках завжди панує злагода та звучить українська пісня!
Зі святом!

Заступник голови Сумської районної ради А.М. Салогуб

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Шановні земляки!