Освітяни району святкують професійне свято

   До Дня працівників освіти в Косівщинській загальноосвітній школі імені Лесі Українки творчі колективи та найактивніші педагоги Сумського району влаштували креативне районне свято. Теплі слова вдячності та гордості, оригінальні щирі вітання, лунали на честь тих, хто вкладає в дітей душу і віддає частинку свого серця, хто відкриває двері у світ науки, хто щодня мотивує та підтримує.

   На освітянське свято з привітаннями та почесними грамотами завітали поважні гості: голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій Осадчий, т.в.о. голови Сумської РДА Едуард Кучменко та начальник організаційного відділу виконавчого апарату Сумської районної ради Микола Охріменко.

   Едуард Кучменко зазначив, що на превеликий жаль педагогічні вищі навчальні заклади закінчують набагато більше людей, ніж потім працює вчителями – залишаються лише дійсно небайдужі, залишаються ті, для кого ця професія є сенсом життя. Він висловив слова вдячності педагогам району за їх важку, але таку важливу працю, а також побажав учителям успішних учнів та міцного здоров’я.

   Слова захоплення освітянами району висловив і Микола Охріменко, який також віддав вчителюванню значну частину життя й свого часу очолював районний відділ освіти.

   - Вчитель – це театр одного актора, – констатував він у своєму виступі. – Хочу побажати вам того, що б хотів щоб в свій час, коли я стояв за вчительським столом, щоб побажали мені: вмотивованих вам учнів – вмотивованих для саморозвитку, готових працювати з вами. Дуже приємно, що серед тих людей, які виступали на цій сцені бачиш людей, з якими пропрацював не один рік. Дуже приємно, що вони відбулися!

 

   «Родзинкою» святкового концерту було те, що під час виступу глядачі обирали найкращий номер серед виступів креативних та запальних колег з 10 навчальних закладів: флешмоб від Садівської ЗОШ, гумористична постановка від Великочернеччинської СШ «У садочку», вокальні номери від Басівської ЗОШ, Шпилівської філії Садівської ЗОШ та інші. За результатами голосування переможцями стали представники Стецьківської ЗЗСО, які запалювали публіку феєричними попурі у поєднанні з енергійним флешмобом.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Освітяни району святкують професійне свято