П’ять громад Сумського району отримають шкільні автобуси

bus.jpg - 346.29 KB

Як повідомив голова Сумської ОВА Володимир Артюх, транспорт для закладів загальної середньої освіти області буде придбано за кошти державного та місцевих бюджетів.

 

«Сумській області виділено кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів, зокрема спеціально обладнаних для перевезення маломобільних груп населення, у сумі 44 млн 308 тис. гривень, – зазначив очільник області. – На засіданні обласної комісії з питання готовності закладів освіти Сумської області до організації навчання та забезпечення безпеки учасників освітнього процесу, яка відбулася під моїм головуванням 21 червня, прийнято рішення про придбання 23 шкільних автобусів за рахунок коштів державної субвенції на умовах співфінансування з місцевими бюджетами (25 млн 300 тис. гривень)».

За його словами, 22 громади Сумщини поповнять шкільний автопарк новими автобусами. У Сумському районі транспорт для закладів загальної середньої освіти отримають: Миколаївська селищна, Миколаївська сільська, Верхньосироватська, Садівська та Річківська громади.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ П’ять громад Сумського району отримають шкільні автобуси