Молодь в русі національного спротиву – один із пріоритетів Ворожбянської громади

WhatsApp Image 2023-07-14 at 09.19.46.jpeg - 175.07 KB

 

Сьогодні, 14 липня 2023 року голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО та заступник голови Володимир БІЦАК взяли участь у роботі двадцять шостої сесії Ворожбянської міської ради восьмого скликання.

На порядку денному надзвичайно актуальні для цієї громади питання – зміни до бюджету, питання оренди земельних ділянок, внесення змін та доповнень до програми територіальної оборони та мобілізаційної підготовки. Сьогодні дуже актуально і гостро постає питання створення належних умов виховання особистості в концепції моральних, культурних, духовних, ідеологічних і патріотичних настанов на загальнодержавному рівні. Важливим є виховання у молоді активної громадянської позиції та відповідальності, почуття власної гідності та поваги до героїчного минулого, вшанування багатих військових традицій народу.

«Не менш важливим питанням для депутатського корпусу було внесення змін та доповнень до Програми підтримки Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Програма передбачає правове регулювання стосовно військового обов’язку та військової служби, виконання громадянами конституційного обов’язку щодо захисту Вітчизни. Адже сьогодні першочерговим завданням кожного чоловіка України має бути захист держави, її цілісності та суверенітету», – наголосив голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ'ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Молодь в русі національного спротиву – один із пріоритетів Ворожбянської громади