Прикордонна Краснопільська громада працює незважаючи на системні обстріли

WhatsApp Image 2023-08-30 at 13.34.57.jpeg - 574.83 KB

 

Сьогодні, 30 серпня ц.р. відбулось пленарне засідання тридцять пʼятої сесії Краснопільської селищної ради восьмого скликання. Участь в її роботі прийняли голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМʼЯНЕНКО та його заступник Володимир БІЦАК. Посадовці також відвідали прикордонне селище Угроїди.

На розгляд депутатів винесено питання змін до бюджету та звіт про його виконання за перше півріччя, програм соціально-економічного розвитку, безпеки та обороноздатності. Також розглянуті питання надання матеріальної допомоги соціально-незахищеним верствам населення, членам сімей загиблих та постраждалих від збройної агресії РФ, майнові та земельні питання. За результатами засідання майже всі понад шістдесят питань порядку денного депутатським корпусом Краснопільської селищної ради прийняті одноголосно.

Голова Сумської районної  ради Геннадій ДЕМʼЯНЕНКО: «Сьогодні в громаді з’явився новий депутат від «Слуги народу» Олексій ШКОЛА, оскільки попередній, Андрій ПЕТРОВ тепер військовослужбовець. Громада серед перших, де перевагу в фінансуванні має наша безпека та оборона. Вони не чекають критики та розуміють сучасні  пріоритети. Те, про що наразі говорить наш Президент, у Краснопіллі вже втілюється в життя. Ось і сьогодні депутатами були внесені зміни до бюджету та оборонної програми, якими передбачено розширення подальшого фінансування сил оборони. Надзвичайно вдячний депутатам та службовцям цієї ради за державницьку позицію. Так тримати! Відвідали прикордонне селище Угроїди. Системно потерпає від обстрілів. Підступно б’ють по малому бізнесу. Легендарний місцевий «Фламінго» закрився. Проте місцевий люд не втрачає віру в перемогу!»

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Прикордонна Краснопільська громада працює незважаючи на системні обстріли