Прокурори Сумського району відзначають професійне свято

WhatsApp Image 2023-11-30 at 16.45.24.jpeg - 286.83 KB

 

Щороку в Україні 1-го грудня відзначається День працівників прокуратури України. У цей день прийміть наші щирі побажання міцного здоров’я, нових трудових досягнень, добробуту та сімейного затишку у ваших родинах, бажаємо усім працівникам прокуратури, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні, наснаги та невичерпної енергії у нелегкій роботі на благо нашої держави!

Бажаємо успіхів у роботі, професійного довголіття, витримки та стійкості у відповідальній та благородній справі – зміцненні законності та правопорядку в державі. Нехай Ваша принциповість та непохитність у служінні Закону та Справедливості, помножені на мудрість і знання, увінчуються позитивними досягненнями в ім’я процвітання незалежної, правової та демократичної України та її громадян. У цей непростий час кардинальних змін у житті суспільства працівники прокуратури Сумського району роблять усе залежне, щоб захистити конституційні права і свободи громадян, інтереси держави, поставити заслін організованій злочинності та корупції, утвердити верховенство права.

«Майже двадцять років віддав службі у прокуратурі. Мав честь працювати у колективах Генеральної прокуратури України, прокуратур АР Крим, Сумської, Одеської та Черкаської областей. Служба, яка дала безцінний юридичний досвід, бо прокуратура – один із системних правоохоронних органів нашої країни. Всіх, керівників та прокурорів, службовців, водіїв та технічних працівників – вітаю з цим Святом! Наразі вам випало непросте випробування – служба під час війни, змін, реформ.  Але ви маєте пройти цей шлях гідно, бо від вас багато в чому залежить суверенітет та цілісність країни, її доля! І зараз це не порожні слова. Удачі, добра та гарного настрою!», – привітав усіх причетних до свята голова Сумської районної ради, експрокурор Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Прокурори Сумського району відзначають професійне свято