Депутат Сумської облради Людмила Чегринець організувала благодійний аукціон для придбання військовим двох автомобілів

20240228-act.jpg - 184.16 KB

 

Депутати Сумської обласної ради продовжують надавати підтримку військовим формуванням. За два роки повномасштабного вторгнення зроблено дуже багато. Це й евакуація населення, і допомога херсонцям, і відкриття гуманітарних штабів, і закупівля техніки та військового спорядження тощо. Однією з активних народних обраниць, що не словом, а ділом допомагає нашим захисникам, є Людмила ЧЕГРИНЕЦЬ.

Наприкінці минулого року за її ініціативи проведено благодійний аукціон на підтримку ЗСУ, в рамках якого було зібрано 453 тисячі грн. Військові попросили закупити на ці кошти автівки. Тож днями вже придбано два повнопривідні автомобілі для захисників.

«Разом ми шукали, чекали, придбавали, приганяли, ремонтували та передали два автомобілі-пікапи NISSAN NAVARA для бійців однієї з військових частин, що захищає кордони Сумщини від російської навали. Необхідна сума потреб є більшою, ніж було зібрано, але ми впоралися. Дякую кожному!», – написала на своїй сторінці в соцмережі Людмила ЧЕГРИНЕЦЬ.

Депутат подякувала всім, хто долучився і зробив свій внесок у Перемогу, оборону держави й Сумщини, і вже анонсувала наступний аукціон. Потреби, на що будуть витрачені зібрані кошти, також визначатимуть військові.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Депутат Сумської облради Людмила Чегринець організувала благодійний аукціон для придбання військовим двох автомобілів