11 квітня – друга річниця деокупації Сумщини

WhatsApp Image 2024-04-11 at 12.35.48.jpeg - 85.87 KB

 

Сьогодні відзначається друга річниця звільнення Сумщини від російських загарбників. Завдяки надзвичайним зусиллям та мужності Сил безпеки й оборони, 11 квітня 2022 року підрозділи 5-го прикордонного загону відновили контроль на раніше непідконтрольних ділянках державного кордону в Сумській області.

Ці події не пройшли без втрат. Ми згадуємо кожного героя, кожного цивільного, хто поклав своє життя за нашу землю. Їхні жертви та відданість ніколи не будуть забуті. Російські загарбники завдали великих руйнувань, перебуваючи на нашій землі, але завдяки єдності та силі нації, Сумщина витримала та робить все можливе, щоб відновити, захистити та зберегти свої міста та села.

Дякуємо кожній людині, яка внесла свій вклад у визволення Сумщини. Пишаємося ними. З початком повномасштабного вторгнення вони одні з перших довели окупанту, що Україна міцна та сильна держава!

Хоч сьогодення Сумщини й не проходить без підступних обстрілів ворога, який ускладнює життя кожного українця, але наші люди не здаються, живуть, працюють і титанічними зусиллями тримають оборону – як на фронті, так і в тилу! Миру та Перемоги нашій країні!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ 11 квітня – друга річниця деокупації Сумщини